“Blaka” Koendjbiharie wordt gezocht door politie en justitie

De afdeling Forensische Opsporing van het Korps Politie Suriname maakt woensdagavond 14 juli bekend, dat de procureur-generaal bij het Hof van Justitie de opsporing, aanhouding en voorgeleiding gelast van de verdachte Robert Raoel Koendjbiharie, alias “Blaka”.

De man, geboren op 14 januari 1982 in Paramaribo en wonend aan de Tourtonnelaan 188, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelname aan een criminele organisatie, oplichting, valsheid in geschrifte, money laundering en verduistering.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Justitieel Interventie Team via het telefoonnummer 8747818 of het Command Center via 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!