Inzittenden taxi bij Stolkertsijver aangehouden: een persoon heeft ruim 4 kilo aan cocaïne bolletjes in tas

De Fransman E.J.(28) en de twee landgenoten D.A.(33) en A.D.(41) zijn zaterdagavond 9 juli door agenten van de controlepost Stolkertsijver, in het district Commewijne, aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Tijdens controlewerkzaamheden werden D.A. en E.J., die in een taxi zaten, staande gehouden. Zij waren op weg naar Albina met als bestemming Frans-Guyana.

Een onderzoek werd ingesteld in de auto, waaruit bleek dat D.A. een tas bij zich had en in die tas troffen de agenten een hoeveelheid cocaïne bolletjes aan met een totaalgewicht van iets meer dan 4 kilogram. De cocaïne werd in beslag genomen, waarna die en de drie mannen werden overgedragen aan rechercheurs van Narcotica Brigade.

E.J. en D.A. zijn hangende het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl taxichauffeur A.D. na verhoor werd heengezonden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!