Hilda Frijmersum-Mitrasing viert 90e verjaardag

De Surinaamse Hilda Frijmersum-Mitrasing vierde maandag 11 juli haar 90e verjaardag. Dagblad Suriname verneemt vanuit Bridgeclub 52, dat zij elke zaterdag present is. Hilda’s vaste bridgepartner is Glenn Chandansingh.

Op zaterdag 9 juli werd in Bridgeclub 52 haar verjaardag gevierd. Hilda zag het levenslicht op 11 juli 1932. Ze was gehuwd met August Frijmersum. Uit dit huwelijk zijn twee kinderen geboren:Tanya en Darryl. Zij heeft een kleindochter Sayel. Hilda is onderwijzeres geweest. Behalve zwemmen en lopen, is ook bridgen haar passie.

De jarige heeft ongeveer 60 jaar geleden leren bridgen in Oase in de groep van Waded Sonneveld-Elias. Emie Emanuels was haar eerste bridgepartner. Vandaag de dag zwemt zij niet meer, maar loopt nog wel elke dag rondjes om haar huis, aldus Jet Matawlie, secretaris van Bridgeclub 52 in gesprek met Dagblad Suriname. De felicitaties aan Hilda Frijmersum-Mitrasing namens Bridgeclub 52 en directie en personeel van Dagblad Suriname.

(Foto: Hilda temidden van haar bridgevrienden.)

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!