Gurudev Sri Sri Ravi Shankar steekt vredesfakkel aan in Suriname

De spirituele meester Sri Sri Ravi Shankar komt woensdag 13 juli op uitnodiging van president Chandrikapersad Santokhi naar Suriname. Hij zal onder andere de vredesfakkel aansteken. Door de organisatie Art of Living (AOL) Suriname wordt dit moment als een unicum gezien om de vredesleider te mogen ontmoeten en deelgenoot te mogen zijn van de wereldwijde “#IStandforPeace-campagne”. “Het is een eer voor ons om Sri Sri te mogen ontmoeten”, zegt Suraj Kishoen Misier, vrijwilliger bij AOL Suriname.

Op de agenda staan tot en met 15 juli tal van ontmoetingen met verschillende personen en instanties. 

Donderdagavond houdt AOL Suriname een publiek evenement, ‘An Evening of Wisdom & Medidation’, met Gurudev Sri Sri Ravi Shankar in de Anthony Nesty Sporthal. Een avond met zang, muziek, meditatie en wijsheden van de spirituele leider. Kishoen Misier (zie foto links) een oproep op iedereen om het evenement te bezoeken en de vredesboodschap van de guru tot zich te nemen. Sri Sri is de ambassadeur van vrede en verspreid zijn boodschap wereldwijd. 

De guru werkt vrijdagochtend een programma met regeringsvertegenwoordigers af. Op de agenda staan onder meer een onderhoud met de president, ministers en een beleefdheidsbezoek aan De Nationale Assemblée. In de gesprekken zal Sri Sri zijn missie “#IStandforPeace” uitdragen, die hij afgelopen april in de hoofdvestiging van de Verenigde Naties lanceerde. Volgens hem is het tijd, dat vredelievende en goede mensen zich verenigen, om een positieve verandering in de atmosfeer te brengen.

Als vredesboodschapper is het niet uitgesloten dat Sri Sri zal praten over de aanhoudende oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Alsook over de effecten hiervan op de gehele wereld, inclusief voor die twee landen, waarbij de spanningen op politiek bestuurlijk en persoonlijk niveau heel hoog zijn.

Momenteel werkt de presidentiële werkgroep ‘voorbereiding bezoek Sri Sri Ravi Shankar’ onder leiding van minister Krishna Mathoera van Defensie het programma uit van het bezoek. De komende periode zal de werkgroep samen met AOL Suriname meer informatie beschikbaar stellen over dit tweedaags bezoek en het evenement.

error: Kopiëren mag niet!