Notoire inbreker (44) opgepakt te Wit Santi – Man brak in te Kowru Kriki en Kankanku

De 44-jarige serie inbreker J.L. is na verkregen en uitgewerkte informatie in de derde week van juni door de politie van het bureau Zanderij op zijn woonadres te Wit Santi opgespoord en aangehouden, aldus meldt het Korps Politie Suriname zondag 10 juli.

De man wordt ervan verdacht zich vanaf februari schuldig te hebben gemaakt aan een aantal inbraken te Kowru Kriki en te Kankanku in het verzorgingsgebied van de politie van Zanderij. De benadeelden deden van deze inbraken aangifte bij de politie.

Bij de aanhouding van J.L. werden op zijn woonadres diverse goederen en kledingstukken, waarvan hij de herkomst niet kan verklaren, aangetroffen en inbeslaggenomen.

Benadeelden worden opgeroepen zich ter bezichtiging van deze goederen in verbinding te stellen met de politie van Zanderij, die van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot en met 15.00 uur te bereiken is via het telefoonnummer 0325222.

De verdachte werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!