Man (29) deelt klappen uit aan ex-vriendin en haar huidige vriend

De 29-jarige R.K. alias “Boy” is vrijdag door de politie van het ressort Santo Boma aangehouden. en opgesloten vanwege het feit dat hij zijn ex-vriendin en haar huidige vriend wat klappen had toegebracht. Dit bericht de politie zaterdagmiddag 9 juli.

In de ochtenduren ging R.K. zich naar de woning van zijn  ex-vriendin waarmee hij een kind heeft. Daar aangekomen zag hij zijn ex-vriendin zitten met haar huidige vriend. De verdachte ging vervolgens tekeer met het koppel en bracht ze wat klappen toe.

Volgens de ex-vriendin heeft zij geen relatie meer met R.K. en deed van de mishandeling aangifte bij de politie.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de ex-vriend door de politie van Santo Boma in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!