TD rente flink gestegen naar 49,4%

De rente van de Termijn Deposito’s (TD) is deze week flink gestegen met 19,2 procentpunt naar 49,4%. Dit is de rente van de 1-weekse TD’s waarvoor de algemene banken afgelopen woensdag bij de wekelijkse veiling een geldhoeveelheid van in totaal SRD 753,5 miljoen hebben geboden. Dit bedrag is volledig toegewezen.

Ook de rente van de TD’s met een looptijd van 1 maand is gestegen. Bedroeg de rente vorige week nog 58,7%, deze week is het gestegen naar 64,5%. Een totaal bedrag van SRD 165 miljoen, dat de banken hebben geboden, is eveneens volledig toegewezen.

Voor de 3-maandse TD’s, waarvoor de algemene banken in totaal SRD 91 miljoen hebben geboden en toegewezen hebben gekregen, is de rente gekomen op 78%, een stijging van 11 procentpunt.

Het totaal aan gecommitteerd rentebedrag aan de algemene banken is met de veiling deze week gestegen naar SRD 794 miljoen.

SS

error: Kopiëren mag niet!