Schilderij als gift aan voorzitter van Hindi Parishad van Suriname, Satjanand Pramsoekh

De kunstenaars Anand Dwarka en George Ramjiawansingh hebben elk een schilderij overhandigd aan de voorzitter van Hindi Parishad van Suriname, Satjanand Pramsoekh. Dwarka vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het namens de kunstenaars een geste is aan de voorzitter.

Zij hebben het initiatief genomen om de heer Satjanand Pramsoekh te bedanken voor het feit dat het team mag spreken van een geslaagde expositie, 5e Kalá ká Anubhava “Experience of Art”. De kunstenaars zijn zich aan het voorbereiden voor 150 jaar Hindoestaanse Immigratie. Het team heeft als doel groot te gaan met hun expositie en installaties.

De voorzitter is heel dankbaar voor hun gift en zei bij de overhandiging dat het een plek krijgt in zijn kantoor, aldus Dwarka.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!