Succesvolle lancering Database Uitvoerende Surinaamse Artiesten (DUSA)

Ter ondersteuning van Cultuur, Sociaal, Mens en Maatschappij is het project Database Uitvoerende Surinaamse Artiesten (DUSA) gelanceerd, zo laat manager MrZonneman Dagblad Suriname weten. De lancering van DUSA stond gepland voor maart en zou gepaard gaan met een muziek festival. Door aanpassingen van de Covid-protocollen is de lancering nu een feit.

“Samen met projectmanager Melissa Benn blijven wij kijken wat wij gaan doen ten aanzien van het ontwikkelen en ondersteunen van onze cultuur, talenten en ook media in Suriname. Met het DUSA hebben wij een overzicht van hoeveel actieve uitvoerende artiesten er binnen en buiten Suriname zijn. Waardoor wij ook makkelijker een platform kunnen bieden en meenemen voor onze aankomende projecten.”

“Door je als artiest bij ons te registreren, wil dat nog niet zeggen dat je gebonden bent aan ons, maar voor artiesten die dat willen hebben wij nog iets interessanter. Het is ook een samenwerking van Stg. MrZonneman en X’O Slush & More, samen organiseren wij tenminste een keer per maand een DUSA Acoustic avond, waarbij wij zoveel mogelijk willen rouleren met actieve uitvoerende artiesten.Uitvoerende artiesten kunnen zich trouwens altijd, vanaf de laatst gehouden officiële lancering, aanmelden via onze website www.MrZonneman.com/DUSA”, aldus de manager in gesprek met de krant. 

error: Kopiëren mag niet!