KPS neemt afstand van berichtgeving beroving ten nadele Suribet

De afdeling Public Relations (PR) is namens het Korps Politie Suriname (KPS) geautoriseerd om informatie c.q. berichtgevingen inzake politie aangelegenheden te delen met de samenleving.

Recentelijk is de afdeling PR geconfronteerd met informatie betreffende een beroving ten nadele van het kansspel bedrijf Suribet, waarbij door een mediabedrijf is aangegeven dat er vermoedelijk 30 miljoen Surinaamse dollar zou zijn buitgemaakt. Ten gevolge hiervan is er ruis ontstaan binnen de gelederen van het kansspel bedrijf Suribet.

Omtrent het onderhavige geval is er geen info verstrekt door de afdeling PR, waardoor zij zich distantieert van de berichtgeving gepubliceerd door de media, zo laat de afdeling PR dinsdagmiddag 5 juli weten.

error: Kopiëren mag niet!