Joel Martinus: “Dames op hoge hakken en hoge posities kijken naar eigen belang”

“ABOP heeft verkeerde mensen geplaatst op belangrijke posten”  

Joël Martinus, alias Bordo, is weer viraal op social media. Hij stelt, dat er bij de ABOP, de partij waartoe Martinus ook behoort ,naar eigen belang wordt gekeken door personen in functies.

“Ik heb recht om dit te zeggen.Ik heb hard gewerkt voor de ABOP. Ik ben huis aan huis geweest. Ik heb op politieke podia vele beloftes gedaan. Maar, ik kan ze niet inlossen, want zij hebben mij geplaatst bij het NIS. Het is een groot kapot gebouw dat zal instorten bij een aardbeving. De ABOP heeft verkeerde mensen geplaatst op belangrijke posities. Zij hebben dames geplaatst met hoge hakken en heren met lange pata’s die naar eigen belang kijken. De beloftes voor het volk worden niet waargemaakt en het doet mij pijn”, aldus Martinus.

Eerder schreef hij over het overleg tussen de president, vicepresident en de minister van Financien en Planning; “Waarom willen jullie het volk voor de gek houden, vandaag zeggen jullie A, dan morgen is het B.”

Joel Martinus is onder de samenleving geliefd als een bekende criticus van het beleid.

error: Kopiëren mag niet!