“De concurrentie breekt elkaar af”

Standhouders hebben de prijzen van groentesoorten aangepast. Een standhoudster laat Dagblad Suriname weten, dat zij ook wil verdienen.

“Ook al speelt de koers een grote rol, toch proberen wij onze klanten op de een of andere manier tegemoet te komen. Wij hebben geld nodig en de prijzen blijven verhogen, werkt niet. De grote concurrenten, dus de illegale venters, hebben genoeg vrij spel gehad. Wij moeten onze klanten weer aantrekken. De interesse moeten wij dus weer opwekken. Het leven wordt zwaarder en een andere uitweg hebben wij niet. De verkoop gaat overal slap en om een andere stand op te zetten of in een andere branche te stappen betekent ook weer investeringen plegen. Er is ook geen garantie dat het vlot zal gaan dus op zo een manier moeten hij het proberen te doen”, benadrukt de standhoudster. 

Een andere standhouder zegt, dat hij het niet meer ziet zitten. “Alles wordt verhoogd en de groothandel gaat de prijzen wederom verhogen. Op zo een manier maak jij als kleine man geen winst. Tijdens die hele concurrentie zitten die mensen elkaar te breken. Ik probeer het nog even vol te houden en blijf hopen op het beste. Aan het eind zien wij wel wie de wedstrijd zal winnen.” 

TM

error: Kopiëren mag niet!