Boldness2Conquer organiseert op 5 juli workshop: ‘Jouw levens toolbox’

Boldness2Conquer organiseert op 5 juli een workshop met als thema ‘Jouw levens toolbox’. Ruth Belfor, directrice van Boldness2Conquer tevens Life Coach en oplossingsgerichte therapeut, zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat voor dit onderwerp is gekozen, omdat zij merkt dat niet alleen haar cliënten, maar ook mensen in de samenleving moe worden van de situatie en het leven. Zij geeft daarbij aan, dat de prijzen van producten iedere keer stijgen. Mensen ervaren ook problemen aan het werk en thuis.

“Ze doen hun best, maar het gaat toch niet zoals het moet. Deze workshop is dus voor mensen die met situaties in hun leven willen leren om te gaan. Niet alleen anders ernaar te kijken, maar alle tools die ze hebben gehad in het leven, hetzij leermomenten, hetzij uitdagingen, trauma of momenten waarbij ze anders konden hebben gehandeld, om ervoor te zorgen dat ze de blijdschap die ze hebben, langer kunnen koesteren.”

Wat Belfor daarna hoopt te bereiken is, dat men de focus kan verschuiven, van de pijn, de stress, het overweldigend gevoel, naar hoe zij dit het best kunnen aanpakken met de tools die zij in eigen handen hebben. 

Momenteel zijn er al registraties binnen. Maar, er is nog steeds plek, zegt Belfor. Er kunnen maximaal 25 personen aan de workshop deelnemen. De registratielink kan men vinden op de Facebookpagina van Boldness2Conquer.

De gastspreekster is Adeo Data Klas, een jonge vrouw die ex-gedetineerde is. Op die dag gaat zij met de geregistreerde personen delen wat zij in haar toolbox heeft; wat ervoor gezorgd heeft dat zij vandaag de dag met hetgeen dat ze heeft geleerd, kan leven, blijdschap kan putten en door de stormen kan gaan. Verder kijkt de directrice van Boldness2Conquer ernaar uit om personen te begeleiden en ze te helpen ontdekken wat zij in hun toolbox hebben.

SK

error: Kopiëren mag niet!