CMB promotions begint districtentoer met Ningen Baisigri Rally

De organisatie CMB promotions organiseert dit jaar een rondreis door de districten. De toer begint met de Ningen Baisigri Rally in Wageningen, Nickerie. “De fietstocht heeft als thema ‘Wageningen leren kennen’.

“Voor de mensen die Wageningen niet kennen, ga de plaats leren kennen en voor de mensen die Wageningen al kennen, ga het beter leren kennen”, vertelt Merida Dapaloe van CMB Promotions. De algehele coördinatie van de Ningen Baisigri Rally rally ligt in handen van ex-parlementariër Kortensia Sumter Griffith. De hoofdprijs is een splinternieuwe fiets ter waarde van SRD 4.000, ter beschikking gesteld door Evert Keurings Instantie. Wageningen staat vooral bekend als het rijstcentrum van Suriname. Vroeger bevond zich er de staatsonderneming Stichting Machinale Landbouw (SML). 

Na de Ningen Baisigri Rally is er een party met optredens van rapper Kiev, Prince G, Jackson Blai, Karinha Brothers, de Dj’s Archa en Jemaya.

Na Wageningen gaat de CMB Promotions richting Marowijne voor een welkomst Kiev Party. Deze wordt zaterdag  9 juli in Papatam, Albina, gehouden.

Naast de hiphop rapartiest Kiev zullen ook optreden Prince G, Jackson Blai, Karinha Brothers, Faya Wowia. Dj Archa is ook van de partij. “Welkom Kiev, omdat hij voor het eerst voor een groot event naar Albina gaat en ze wachten op hem”, vult Fapaloe aan. Kiev had hits als Party Tjieng Tori en Nonstop. De tour wordt zondag 30 juli in Klaaskreek in het district Brokopondo afgesloten.

CMB Promotions bestaat op 10 oktober precies 15 jaar.  De Tour met King Koyeba naar Nederland in 2011, de welkom Gabiangboys party in 2012, en de Wageningenman dei 2019 zijn enkele hoogtepunten van de organisatie.

error: Kopiëren mag niet!