Album van Tranga Rugie & The Music Lovers bereikt 1.000.000 streams op Spotify

De populaire muziekgroep, Tranga Rugie & The Music Lovers, heeft, zo verneemt Dagblad Suriname van Fullcolour Entertainment, 1.000.000 streams bereikt op Spotify. Via Fullcolour Entertainment is hiermee door de muziekformatie, de volgende verklaring vrijgegeven:

“De bekendste hits zijn: Bigi sma floot, Noti’f un no de dya & Mi Tokai. We zullen niet zeggen dat wij de eerste Surinaamse Kaseko band zijn wiens album 1 miljoen streams heeft behaald op Spotify, omdat het idee niet moet worden gewekt dat wij in een wedstrijd zijn! Maar, Surinamers mogen trots zijn dat onze Surinaamse muziek, met name de Kondre pokoe en de Bigi sma pokoe zoals wij dit in de volksmond noemen, in het algemeen toch wel hoge cijfers behaald. En dan ook nog op Spotify. Wij bedanken een ieder die heeft meegewerkt aan het finaliseren van dit album. Onze dank gaat ook uit naar alle fans, gunners en supporters. Sranan sani wi sani! Blijf het Surinaams muziek supporten en waarderen, want alleen dan kunnen wij bijdragen om dit naar grotere hoogten te brengen. Tot slot : Godo Broko Siri Panja.” 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!