P.U.S.H. Forward gaat officiële samenwerking met SASA aan

SASA is een herstelprogramma voor mensen die lijden onder de gevolgen van aanranding. SASA staat voor ‘Sexual Assault Survivors Anonymous’ (In het Nederlands betekent het letterlijk ‘Seksuele Aanval Overlevenden Anoniem). 

P.U.S.H. FORWARD is een officiële samenwerking aangegaan, met als doel ook in Suriname (fysiek of online ) AA praatgroepjes te organiseren voor slachtoffers van huiselijk geweld en seksueel misbruik.

“We leren in SASA om niet te ontkennen wat er is gebeurd en dat de aanval niet onze schuld was. Niemand verdient het om aangevallen te worden. Wij in SASA delen onze gevoelens, ervaring, kracht en hoop. Van de oprichter William Smith hebben wij toestemming de 12 stappen, tradities en beloftes te vertalen en te gebruiken. Ook zullen wij waarnodig de nodige coaching krijgen”, aldus P.U.S.H. Forward.

Indien men behoefte heeft om te praten met lotgenoten, dan kan registratie anoniem gedaan worden en wel vanaf 18 jaar via het WhatsAppnummer +597 840-9694.
https://www.sasaworldwide.org/.

error: Kopiëren mag niet!