Commissariaat Paramaribo Noord-Oost houdt geslaagde Keti Koti Cookout

Het Team van het Ressort Rainville is de grote winnaar geworden van de Keti Koti Cookout georganiseerd door het Commissariaat Paramaribo Noord-Oost. Het winnend team had Masoes Moksi Alesi klaargemaakt.

De Kwakoe Markt kwam op de tweede plaats. Team Burger Informatie Centrum werd als derde beste deelnemer aangemerkt. Ook de overige teams kregen de complimenten van de proefpersonen.

Districtscommissaris Ricardo Bhola sprak de felicitaties uit naar alle deelnemers alsook de winnaars. De Cookout werd georganiseerd in verband met Dag der Vrijheden, ook bekend als Keti Koti. 

“De afschaffing van de slavernij is een markante gebeurtenis in de Surinaamse geschiedenis en dient op een waardige manier gevierd te worden. Het Commissariaat heeft hiertoe een aanzet geven met een cook-out op 30 juni”, stelde de districtscommissaris. 

Personeelsleden van het Commissariaat hebben in groepen deelgenomen aan de cook-out en verschillende Surinaamse gerechten klaargemaakt.  De opbrengsten zullen voor een deel naar een sociaal doel gaan. Een onafhankelijke proefcommissie heeft aan het einde de winnaar bepaald. De burgervader bedankte de organisatie voor de opzet en alle deelnemers van zowel het hoofdkantoor, de ressorten en de markten voor enthousiaste deelname en inzet.

error: Kopiëren mag niet!