Wegen afgesloten vanwege Caricom-top in Paramaribo

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat van zaterdag 2 juli, omstreeks 00.00 uur, tot en met donderdag 7 juli de veiligheidszone in de directe omgeving van hotel Royal Torarica en Hotel Torarica, waar de meeste VIP gasten zullen verblijven die de Caricom-top bijwonen, onderstaande wegen zullen worden omgelegd:

  • Mr. Rietbergplein – Sommelsdijckstraat
  • Kleine Waterstraat – Van Roseveltkade of tot de H. Arronstraat – Grote Combéweg.

Noot: Extra afsluiting ter voorkoming dat men in de verboden richting naar de Kleine Waterstraat rijdt:
– Grote Combéweg – Van Roseveltkade
– Kleine Dwarsweg – Leemsteeg

Op zaterdag 2 juli zal omstreeks 17.00 uur de Motor Surveillance Dienst (MSD) worden belast met de begeleiding van de 10 kilometer Caricom snelloop vanuit het Onafhankelijkheidsplein richting de Anton Dragtenweg tot de Bonistraat en terug.

Op zondag 3 juli zal omstreeks 16.00 uur in verband met de opening van de Caricom Heads of Goverment top het Assuria High Rise gebouw aan de Recolaan de volgende veiligheidszone cq wegafsluiting omstreeks 00.00 uur worden ingesteld, te weten:

  1. J. Lachmonstraat – Zandweg naast SLM
  2. Recolaan – Zandweg naast SLM
  3. Jourilaan – Zandweg naast SLM
  4. J. Lachmonstraat tussen de poort van het ministerie van TCT en Assuria.
  5. De noordelijke rijbaan van de J. Lachmonstraat vanuit de rotonde.

Het verkeer naar en van het Assuria High Rise gebouw zal alleen mogelijk zijn via de Albertlaan – Recolaan.

Door het Directoraat Nationale Veiligheid zullen parkeerzones worden ingedeeld voor de ordening en een vlot verloop. De bestemde voertuigen met hun parkeerpasjes zullen voorzien zijn van een bepaalde kleur. De toestemming is ook gedaan om het terrein van de SLM en van de Olifant te gebruiken als parkeerplaats, zo meldt de politie.

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke op te volgen.

error: Kopiëren mag niet!