Top Of The Hindipop met lokale muziekgroepen en artiesten uit Trinidad

Triple R Promotions, The Boss Promotions en KRS Royal zijn klaar voor het evenement genaamd Top Of The Hindipop. Het wordt een evenement met lokale muziekgroepen en artiesten uit Trinidad & Tobago. Pravesh Mathoera, lid van muziekformatie No Merxi, vertelt het volgende over het evenement dat staat gepland voor donderdag 30 juni. 

“Na een lange tijd weer zo’n evenement in elkaar gezet in Suriname. Alle lokale top bandjes op 1 podium, zodat het publiek mag genieten van al die bandjes op 1 avond en 1 plek. Vandaar de naam Top Of The Hindipop. Als top of the icing hebben de organisatoren ook een tweetal artiesten uit Trinidad laten halen, de zangeressen Artie Butkoon en Kavita Ramkisoon. Dus als het publiek non-stop wil genieten en van verschillende toppers, dan moeten ze te Uitkijk SL-Complex zijn”, aldus de zanger.

Vermeldenswaard is dat de toegang voor dit evenement gratis is voor het publiek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!