Nieuw muziekproject ‘Eigen Waarde’ van Cocktail The Band

De zomervakantie in Nederland is begonnen en de heren van muziekformatie Cocktail The Band vonden dat het tijd werd om een summer-tune uit te brengen. Het team koos ervoor om hun muziekproject de naam ‘Eigen Waarde’ te geven. 

Jermaine Kalpoe, ook wel de producer “Jermeen” genoemd, kwam met het idee om een aantal Bollywood-hits te combineren in een Afro-jasje! Daarnaast heeft hij ook nog de bekende track van Rema – Soundgasm, gesampled in de track. De videoclip is gemaakt door Rinesh Ramgoelam, hij heeft samen met Jermaine de scenario’s bedacht, uitgewerkt en ge-edit. “Daarnaast hebben wij de volledige promotie neer kunnen leggen bij Sjakier Jabbar, ook wel bekend als Local Pokoes. Deze jongeman is een van de eerste Local influencers in de Hindi-pop scène. De release staat gepland voor vandaag, woensdag 29 juni.” 

“Iedereen is wel bekend met het gevoel, dat je ergens niet thuis hoort en jezelf dan soms aanpast of verandert afhankelijk van de situatie. Dit zien wij dagelijks gebeuren. Ben je nou een scholier die tot “het stoere groepje” wil behoren, of wil je simpelweg gewoon belangrijk gevonden worden? De drie persoonlijkheden worden door onze leadzanger Sagar Raghoenath uitgebeeld in de videoclip. Wij vinden het enorm belangrijk dat je trots bent op jezelf. Probeer nooit iemand je anders te laten voordoen dan wie je bent. Soms vergeet men, dat je met muziek en je videoclip een bepaald statement kan maken. Het hoeven niet altijd stoer, dure auto’s, mooie zonnebrillen of dure locaties te zijn. Wees trots op jezelf. Na onze laatste release, wilden wij dit keer een track uitbrengen in het bekende genre, Afrobeats. De belangrijkste factor in onze band is het management, bestaande uit Beta Kalpoe en Guiliano Moerlie. Zij zorgen ervoor, dat de band draaiende blijft, dat de boekingen blijven binnenstromen en dat wij als één team blijven functioneren. Met dat gezegd te hebben, hopen we dat het nummer goed ontvangen zal worden door ons Surinaams publiek en hopen wij jullie zo snel mogelijk te entertainen op eigen bodem”, aldus Cocktail The Band.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!