Artiesten MrZonneman voorbereid op optreden Kwaku Festival

Zes artiesten van MrZonneman Music Agent/distribution zijn zich aan het voorbereiden op het aankomende Kwaku Festival in Amsterdam. Dagblad Suriname verneemt van de manager van MrZonneman Music Agent/distribution, dat de artiesten hun visa hebben ontvangen.

Op de vraag over betaling van de artiesten voor hun optreden zegt de manager het volgende. “Voor nu worden de kosten vergoed, tenzij je naast deze culturele uitwisseling ook losse optreden binnen krijgt van de tenthouders of showorganisaties in Nederland. Maar, nu leggen wij de focus op de lering die wij hieruit kunnen trekken en straks ook hieraan kunnen verdienen als de grote artiesten.”

“De artiesten hebben hun visa nadat was gevraagd voor een samenwerking voor deelname van onze artiesten aan dit grote festival. 2019 was de laatste keer dat dit jaarlijks terugkerend evenement gehouden werd, daarna hadden wij te kampen met de Covid-pandemie. Tijdens deze culturele uitwisseling zullen onze artiesten flink gebruik maken van de gelegenheid door ook trainingen te volgen en mee te doen aan activiteiten, waarbij ze zich verder kunnen ontwikkelen in hun carrière. Zoals eerder aangegeven wil MrZonneman de belangen van de artiesten behartigen, vandaar dat wij dit ook kenbaar maken dat het kan en lukt. Als je nu al begint te werken om de jonge talenten vorm te geven, heb je als organisatie later veel meer aan ze. Het hoeft dus niet zo te zijn, dat jonge artiesten geen podium verdienen op een internationaal podium. In de toekomst moeten de resultaten zichtbaar gaan worden, zodat onze showbizz zich beter gaat ontwikkelen. Wij bedanken natuurlijk ook de mensen achter dit grote festival om ons de gelegenheid te geven onze artiesten via hun een podium te geven en mijn team voor het werk dat we gedaan hebben tot nu. Ook het Directoraat Cultuur, omdat ze achter onze activiteiten staan. De organisatie ligt in handen van Stichting Kwakoe.”

Het ‘Kwaku Zomerfestival’ is het grootste multiculturele festival in Nederland dat iedere zaterdag en zondag in de maanden juli en augustus gehouden wordt in het Nelson Mandelapark in Amsterdam Zuidoost. Vier weekenden lang biedt de organisatie een gevarieerd programma aan op het gebied van live muziek, film, muziek, sport, eten, dansen, informatie en ontmoetingen. Ieder jaar heeft het festival een ander thema dat tot uiting komt in muziekoptredens aldus de manager in gesprek met Dagblad Suriname

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!