Vader (36) schiet 17-jarige zoon dood en slaat vervolgens hand aan zichzelf

Bij een schietincident donderdagavond in de Redidotistraat in het ressort Munder zijn een vader en een zoon gedodd. Het gaat om de 36-jarige Renato Bhoejawan en zijn zoon Danique Bhoejawan (17). Het vermoeden bestaat, zo bericht de politie vrijdagmiddag 24 juni, dat de vader zijn zoon moet hebben neergeschoten en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

Na de melding van het schietincident gingen agenten van het politiebureau Munder en andere politie-eenheden naar het adres voor onderzoek. Bij aankomst van de politie vertoonden de vader en de zoon geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de twee vast.

Volgens verklaring van omstanders had Danique een bezoek gebracht aan zijn vader. Op een bepaald moment hoorden zij twee schoten in de garage en troffen vader en zoon met schotverwondingen aan. Het motief van dit schietincident is niet bekend. 

Het illegaal jachtgeweer van het kaliber 12 en twee hulzen, waarmee de schoten zijn gelost, werden ter plekke aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de twee lichamen afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!