Keti koti-optreden Muziekformatie Swit’ Firi tijdens het 1 juli Bondru- en Kwaku Summer Festival

De Stichting Muziekformatie Swit’ Firi onder leiding van voorzitter Guno Hart staat op vertrek naar Nederland om daar op 1 juli op te treden tijdens het Keti Koti Bondru Festival in het Oosterpark in Amsterdam Noordoost. De Nederlandse organisator Bigi Poku Lounge van Sergio Aalspeer, heeft het bezoek van Swit Firi aan Nederland mede mogelijk gemaakt.

Multicultureel festijn

De Swit Firi Keti-Koti Tour 2022 houdt ook meerdere optredens tijdens het Kwaku Summer Festival in. Dit multicultureel festijn wordt van 16 Juli tot en met 7 Augustus gehouden in de Nederlandse hoofdstad. Swit’ Firi zal tijdens het festival tevens een kraampje beheren waar Surinaamse schotels bereid door de leden van de muziekgroep verkrijgbaar zullen zijn.

Druk programma

De zestien hoofden tellende muziekgroep (waaronder vier vrouwen) heeft een druk programma af te werken.  Te beginnen bij aankomst op luchthaven Schiphol waar a capella zal worden gezongen. Voor 2 juli staat een optreden gepland in het Kwaku-gebouw. Verder staan er Swit-Firi-huisfeesten en workshop op het programma.

Swit’ Firi voorzitter Guno Hart haalt ter verduidelijking aan, dat zij de tour op uitnodiging van ‘529 Media Productions Nederland’ onderneemt om tijdens het Kwaku Summer Festival op te treden. Het optreden op 1 juli te Oosterpark wordt ook uitgevoerd onder de vlag van 529-Media.

HD

error: Kopiëren mag niet!