Politie waarschuwt foutparkeerders bij evenementen en andere ‘openbare vermakelijkheden’

Het is de politie tijdens surveillances opgevallen, dat bezoekers van openbare vermakelijkheden, hun voertuigen op de openbare weg parkeren. Dit parkeergedrag zorgt niet alleen voor belemmeren van het verkeer, maar ook voor gevaar voor de overige weggebruikers.

Automobilisten die zich hieraan schuldig maken, wordt gevraagd dit gedrag achterwege te laten. Bij overtreding zal de politie er niet voor schromen om alle voertuigen die op de openbare weg geparkeerd staan, weg te slepen. Zowel de sleep- als de bergingskosten zullen voor rekening van de bestuurder en of de eigenaar zijn.

Op alle organisatoren van evenementen wordt een dringend beroep gedaan, ervoor te zorgen dat er voldoende veilige parkeergelegenheid is voor de bezoekers van deze evenementen, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 23 juni.

error: Kopiëren mag niet!