Vrouw (31) aangehouden voor verzenden postpakket met cocaïne

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben zaterdag 18 juni de 31-jarige postpakketverzendster K.G. aangehouden, nadat zij zich had gemeld op het politiebureau. Dit meldt de politie woensdag 22 juni.

De vrouw had in februari een postpakket met cocaïne bij één van de postbedrijven in Paramaribo ter verzending naar het buitenland aangeboden. Bij controlewerkzaamheden stuitte de douanerecherche op de cocaïne in het postpakket. De cocaïne werd in beslag genomen, waarna het postpakket met inhoud werd overgedragen aan de politie van Narcotica Brigade.

De postpakketverzendster werd op 18 juni op haar woonadres te Paramaribo opgespoord, doch niet aangetroffen. Toen zij van haar huisgenoten hoorde, dat de politie naar haar op zoek was, heeft zij zich diezelfde dag gemeld bij de afdeling Narcotica Brigade.

De vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!