Malaika Arora: ‘Ik wist dat yoga een groot verschil zou maken voor mijn mentale en fysieke toestand’

Malaika Arora sprak dinsdag over het terugkeren naar haar yogapraktijk na een traumatisch auto-ongeluk in april. De actrice zei dat ze haar arts vaak zou vragen wanneer ze weer aan yoga kan beginnen, omdat ze wist dat het haar zou helpen genezen, mentaal en fysiek.

“Mijn lichaam heeft veel schokken doorgemaakt [na het ongeval] en had tijd nodig om te herstellen”, vertelde Malaika aan IndiaToday.in. Ze voegde eraan toe, dat “het enige dat ik mijn dokter bleef vragen, was wanneer ik terug kon naar mijn yogapraktijk”.

De actrice onthulde, dat ze na het auto-ongeluk niet meteen terug kon naar yoga. Lange tijd bleef ze bij de basis. Ze wist echter dat als ze eenmaal terug zou gaan naar yoga, het “een groot verschil zou maken voor mijn mentale en fysieke toestand”. Herinnerend aan de dag dat ze haar yogabeoefening hervatte, zei de actrice: “De dag dat mijn trainer thuiskwam en een les deed, was ik in tranen.”

Malaika Arora vierde dinsdag ook de International Yoga Day. De actrice deelde een video met het bijschrift: “Voor mij is het een andere dag. Voor mij is dit een manier van leven. Ik vraag u echter alleen #juststart. Fijne internationale yogadag.”:

error: Kopiëren mag niet!