BOB Barber Bus versterkt met een dame

Eurwin Daans is de initiatiefnemer van BOB Barber Bus. Daans vertelt in gesprek met Dagblad Suriname dat Joean Geldorp op dit ogenblik, de operations manager is van BOB Barber Bus. Daans haast zich te vermelden, dat het team uitkijkt naar nog een dame om het team van BOB Barber Bus te komen versterken. 

Joean Geldorp geeft in een gesprek aan, dat zij geen kappersopleiding heeft gevolgd. Zij heeft veel kennis opgedaan via YouTube en ook door naar de barbershop te gaan en steeds te kijken. Joean is bezig met haar droombaan. Zij had altijd als passie om in een kapperszaak te werken en mooie kapsels te zien en te kunnen doen voor anderen. “Voor nu kan men bij BOB Barber Bus terecht voor knippen/haircut, fixen van baard, knippen aan de hand van structuur van het haar. Wij geven af en toe ook tips voor gebruik van producten die uiteraard al zijn uitgetest”, zegt de operations manager. 

Man en vrouw krijgen een gelijkwaardige behandeling bij BOB Barber Bus. Het gaat vooral om het stimuleren van gender equality en diversity.

“Het is een nieuw concept dat een barbershop draaiende wordt gehouden door een dame in Suriname. Er is gekozen voor een dame, omdat zij er de juiste attitude en karakter voor bezit. Zoals wij gewoonlijk zijn gewend, draaien de dames namelijk een kapsalon. Wij proberen out of the box te denken en een trendzetter te zijn”, aldus Eurwin Daans in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!