Politie Latour zoekt nabestaanden overleden 62-jarige Waisie Pinas

De politie van het bureau Latour heeft zaterdag 18 juni het lichaam van de 62-jarige Waisie Pinas in een vertrek van een appartementencomplex aan de Tyronneweg aangetroffen. Dit bericht het Korps Politie Suriname maandagmiddag 20 juni.

Agenten gingen na de melding dat er een lijk van een man op voormelde de locatie was aangetroffen, maar die plek voor onderzoek. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. 

Het onderzoek wees uit dat de 62-jarige man, die een natuurlijke dood is gestorven, op woensdag 15 juni voor het laatst was gezien. Volgens  buurtbewoners namen zij op 18 juni een onaangename geur waar, die uit het vertrek van Waisie Pinas kwam. Aangezien de kamer van de man al dagen gesloten was, stelden zij de eigenaar van het appartementencomplex hiervan in kennis. Deze verschafte zich bij aankomst op het adres, toegang tot de kamer van de huurder. Bij die gelegenheid werd het lichaam van de man, die acht jaren alleen woonde, in verre staat van ontbinding aangetroffen. Hierna werd het lichaam van de overledene afgevoerd naar het mortuarium van het ziekenhuis.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Latour via de telefoonnummers 481524 / 481111.

error: Kopiëren mag niet!