Verkoop van trouwjurken tegenwoordig veel beter dan tijdens de Covid-pandemie

Tijdens het begin van de Covid-pandemie werden heel veel huwelijken verschoven of uitgesteld. Echter kozen velen ervoor niet langer te wachten en besloten toch in het huwelijksbootje te stappen. In 2020 en 2021 was er veelal sprake van kleine huwelijken, dit vanwege de verbodsbepalingen met betrekking tot Covid-19. Ook was er sprake van minder huwelijken.

Vanaf de versoepeling van de Covid-maatregelen trouwen veel meer mensen.

De redactie van Dagblad Suriname vernam eerder van een weddingplanner, dat de kosten van een klein en simpel huwelijk al boven de SRD 20.000 liggen. Wat huwelijkskleding betreft, werd aangegeven dat velen ervoor kiezen om naar een modist te gaan, omdat het veel goedkoper uitkomt.

In gesprek met Dagblad Suriname, zegt de eigenaresse van Misayas, Sasiesha Gajadien-Ali, dat de Covid-pandemie wel degelijk effect heeft gehad op de verkoop van trouwjurken, er werd minder verkocht. Misayas is een kledingzaak in Suriname, die al 12 jaar bestaat en verkoopt onder andere trouwjurken, gala jurken, cocktail jurken, kinderkleding, haaraccessoires en sluiers.

Aan de eigenaresse werd verder gevraagd hoe het momenteel staat met de verkoop en hoeveel een trouwjurk ongeveer kost. Zij geeft aan, dat het tegenwoordig veel beter met de verkoop gaat dan tijdens de pandemie. “Veel meer mensen trouwen en er wordt redelijk verkocht nu.” De trouwjurken kosten vanaf SRD 1.000, laat zij weten.

SK

error: Kopiëren mag niet!