Angelic Del Castilho nieuwe president Lions Club Paramaribo Central

Angelic Del Castilho is de nieuwe president van Lions Club Paramaribo Central. Haar installatie in deze hoedanigheid vond woensdagavond plaats en gaat in per 1 juli. 

Castilho zegt het voornemen te hebben om alle successen van het vorige bestuur voort te zetten, maar ook om tegelijkertijd met de veranderingen en innovaties mee te gaan, omdat de samenleving ook veranderd en grote noden kent. De nieuwe president wil het werk van de Lions zichtbaarder maken. 

Met de aspecten die aan de basis liggen van de Lions, de solidariteit, de medemenselijkheid, wil Del Castilho de samenleving inspireren om mee te doen in het vrijwilligerswerk en in het helpen van elkaar. De focus zal liggen op de zelfredzaamheid en het verlichten van de acute noden van de samenleving. 

“Het doel is om een basis te leggen voor verdere groei en ontwikkeling van de samenleving”, aldus Del Castilho.

RB 

error: Kopiëren mag niet!