18-jarige Farinio Lugard al sinds 25 mei vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname roept de hulp van de samenleving in bij de opsporing van de op 14 januari 2004 geboren Farinio Lugard, wonende aan de Sarangistraat #51 in Wanica.

Farinio is op woensdag 25 mei uit huis vertrokken in schoolkleding om naar school te gaan. Die middag om zes uur had de familie door dat Farinio nog niet naar huis was gekomen. Hij was ook niet te bereiken op zijn mobiele telefoonnummer. Hij is sindsdien spoorloos.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van Farinio wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Latour via de telefoonnummers 481524/481111, of het Command Center via 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!