Leiderschap!

Niet de economische en sociaal maatschappelijke vraagstukken zijn onze grootste uitdagingen maar Leiderschap. Leiders die met hun ego’s de realiteit missen en verzekerd zijn dat zij daar zitten voor langere tijd en die stoel hun bloedlijn toebehoort. Ze Missen de kernwaarde waarom ze daar zitten,  wie ze daar heeft geplaatst en met welk doel.

Ja, Suriname moet uit de problemen en het is geen makkelijke opgave maar door ervanuit te gaan dat alle macht naar je toe getrokken moet worden om zaken te realiseren is reeds achterhaald, pak het anders aan. Door ervanuit te gaan dat het plaatsen van elektriciteitspalen en stroom jou populair zal maken is ook reeds achterhaald, doe het anders. Door ervanuit te gaan dat prati gron lek i law het zal doen zonder een gericht beleid wel dat is ook reeds achterhaald.
Ervanuit gaan dat jullie een wedstrijdje leiderschap voeren is een totaal verkeerde aanpak. Pak het echt anders aan, zo simpel.

Stap uit jullie ego toren, uit je denken dat jij de belangrijkste ben want je hebt er meer zetels en uit die droom dat jij het alleen kan bewijzen en beter wordt dan de rest. Zo werkt leiderschap niet.

Dna leden het volk heeft u daar geplaatst om voor de belangen van hun op te komen. Plaats dus de belangen centraal en kom voor het volk op. Een regering kan alleen gevormd worden als het volk zijn stem uitbrengt. Het volk stemt voor volksvertegenwoordigers en niet voor een oppositie of coalitie die maar steeds leiders aanvallen en dan weer beschermen en vergeten hoe belangrijk het volk is.

En voor zij die nu plotseling sibi bosi boosheid krijgen voor zaken die niet goed gaan maar wanneer hun leiders aan de macht zijn alles maar goed praten, hoop ik dat het volk zich niet meer laat pakken en afrekent met deze gasten.
Surinamers kies voor eenduidig leiderschap.
Op weg naar 2025 laat je positief beïnvloeden en kies de leiders die u waarachtig verdient voor een beter en sterk Suriname. Kies niet voor de leiders die u verdient voor een slecht Suriname.

Blesi en lobi
Op weg naar 2025🇸🇷

Tekst Patricia Etnel 🍀💪🏻

error: Kopiëren mag niet!