Tranga Rugie blijft entertainen met songs en meer

De veelzijdige artieste Tranga Rugie is even als andere artiesten actief bezig met het entertainen van het publiek. Dagblad Suriname heeft een gesprek gehad met de populaire artieste.

Zij is geboren als Rugia Stekkel en tot vandaag de dag actief in de muziekwereld als zangeres, songwriter en arrangeur. Op de vraag hoe het gaat met haar carrière, antwoordt zij, “Het gaat heel goed, ik mag niet klagen, veel boekingen”. ‘So A Moro Switie’ is de meest recente song van Tranga Rugie in samenwerking met Cyriel, onder muzikale begeleiding van The Music Lovers.

Tranga Rugie vertelt, dat zij een drukke agenda voor optredens tijdens een eigen All White Boat Party op 26 juni en op 16 juli staat zij op het hoofdpodium van het Kwaku Festival. Op 5 augustus bestaat Tranga Rugie & The Music Lovers 12 jaar. Ze heeft ook veel muziekprojecten liggen voor jong en oud, van culturele songs tot commerciële songs. De zangeres belooft om regelmatig tracks uit te brengen in verschillende muziekgenres, gelet op de groei van haar fanbase.

“Het is duidelijk dat verschillende bevolkingsgroepen en generaties genieten van mijn muziek en dat is duidelijk te merken aan de boekingen. Wat zeker op planning staat is een tour dit jaar nog met mijn Band The Music Lovers. Waar en wanneer zal ik via mijn social media kenbaar maken, dus mij blijven volgen”, aldus Tranga Rugie in gesprek met Dagblad Suriname. 

De zangeres is op dit ogenblik in Switi Sranan. Maar, ze is er niet voor optredens. De artieste heeft bewust ervoor gekozen om tijd door te brengen met haar familie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!