Promotor Fabian Sijmor blikt terug op een geweldige release party in Zwitserland

Promotor Fabian Sijmor is na de release party van zangeres Samora’s album terug in Nederland. Fabian vond het vanaf de aankomst al top. Hij werd met heel veel liefde ontvangen door de artieste en haar team. Hij mocht de oefening meemaken en alle voorbereidingen naar de release party toe. Hij kon backstage ook alles beleven waardoor er ook interactie was met artiesten die gast waren. 

Dr. Ring Ding uit Duitsland, Brother Culture uit Groot-Brittannië, Turbulence uit Jamaica, de danseressen Raggasoul crew uit Zwitserland. Dj Irie uit Zwitserland organiseerde een afterparty en een live stream concert. De eerder genoemde artiesten wisten allemaal de aanwezigen te entertainen. Er werd een prachtige show van twee en een half uur opgebouwd. Vermeldenswaard is dat de zangeres niet maar één song of voor korte periode bezig was op het podium. 

Fabian heeft het gebeuren niet zomaar voorbij laten gaan, en heeft gebruik gemaakt van de gelegenheid en bleef de fans en volgers een update geven van de release party via Facebook. “De oefening van Samora was echt goed. Een kleine impressie van het nummer “Precious” live met de band, wat kan ik zeggen. Later vandaag is het SHOWTIME!! We kijken ernaar uit”, schreef hij onder andere in één van zijn posts.

Zangeres Samora Souprayen gaf het volgende mee aan haar promotor. “Ik wil u bedanken voor de komst naar Zwitserland. Ik waardeer enorm wat je allemaal extra hebt gepost en gedaan. Kijk ernaar uit om ooit in de toekomst dit als een project te gaan doen samen. Ook naar de releases, die we gaan aanpakken voor dit jaar”, aldus de zangeres in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!