Hero’s Night van Sikander Bechoe Events opgedragen aan alle vaders

Sikander Bechoe Events is klaar voor een evenement in verband met Vaderdag. Dagblad Suriname verneemt van organisator Sikander Bechoe, dat Hero’s Night een avond vol entertainment wordt voor het heel gezin.

Het evenement Hero’s Night is opgedragen aan alle vaders. De organisatie heeft een hele line up die het publiek zal entertainen namelijk: de populaire muziekgroepen The Starzz en No Merxi en de lancering van een nieuwe muziekgroep in Suriname, The King.

De organisatie had eerder zanger Aniel Paragh uit Nederland benaderd voor deze avond en alles was al in kannen en kruiken maar, de artiest komt helaas niet meer. De zanger heeft zijn vlucht met de SLM gemist (de vliegmaatschappij heeft te kampen met interne problemen) en vanwege gezondheidsredenen: de arts heeft hem geadviseerd om niet te reizen.

De organisatie heeft meteen ingespeeld en de Nederlandse zanger Rinesh Bahadoersing is bij het evenement betrokken. Buikdanseres ofwel belly dancer Francis Rodriguez zal ook optreden.

“Wij verwelkomen u graag op 18 juni in de P&D Real Estate Hall. De toegang voor dit evenement is tot 00.00 uur gratis. Het team werkt steeds aan events met een eigen concept en zal het publiek gezellig bezighouden. Daarnaast zullen wij door tussenkomst van sponsoren ook enkele vaders blij maken met een gift”, aldus Bechoe in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!