Geslaagd Vaderdag project: ‘Coronie gives back through Skin Glanz’

Skin Glanz heeft van een geslaagd project uitgevoerd in verband met aankomende Vaderdag. Dagblad Suriname verneemt van CEO Sima Jimidar, dat het project op 11 juni was voltooid. Het is een project geweest waarbij zeker 25 vaders blij zijn gemaakt.

Het team van Skin Glanz had vooraf onderzoek gedaan en 25 heren bedacht uit het district Coronie, die eerder wat hebben gedaan voor het district. Vandaar ook de benaming ‘Coronie gives back through Skin Glanz’. 

“Het is een gezellige dag geweest met muziek, zang en moppen. De genodigden hebben kunnen genieten van muziekformatie Co and Friends. Ze gingen naar huis met een geschenk. Daarnaast is ter plekke besloten en een donatie gedaan aan Verzorgingshuis Huize Lunor. Uiteraard is dit gelukt door tussenkomst van alle sponsoren. Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren en aanwezigen vanuit het Skin Glanz team, Suradj Kali, Rahied Abdoel, Shaief Ashruf, Genevieve Jimidar, Priya Bhajan, Muriel Gemin en mijn persoon Sima Jimidar”, aldus de CEO in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!