Shraddhanjali Concert tevens eerste show van Ra–Ni Entertainment uitverkocht

Ra-Ni Entertainment spreekt van een uitverkocht tribute concert. Op 11 juni werd een geweldige show met een apart concept neergezet in het Assuria Event Center. Organisator Dinesh Malhoe bevestigt, dat het een uitverkochte show was. Het was vooral een extra uitdaging om in een nieuwe locatie dit te organiseren.

Het publiek heeft genoten van een show die van start ging met een videopresentatie waarin de biografie werd vertoond van de onlangs overleden legendarische Indiase zangeres Lata Mangeshkar en music director/zanger/arrangeur Bappi Lahri. De show was opgedragen aan de legendarische Indiase artiesten.

The Melody Queen of Holland Madhu Lalbahadoersing, en de beste Kishore Kumar zanger van Nederland, Shekhar Kumar, wisten het publiek te entertainen met golden oldies. Fariz Barsatie, Ilhaam Ahmadali, Pravesh Mathoera, Prianka Parohi en Viraisha Sookhlal hebben het publiek ook terugbracht in de tijd van black en white movies en hit songs.

Bij meerdere optredens werd vooraf een videoclip vertoond met betrekking tot de song. De muzikale begeleiding lag in handen van een ‘Shraddhanjali Orkest’ onder leiding van Maestro Riaz Ahmadali. Madhu Lalbahadoersing en Shekhar Kumar hebben op 12 juni ook opgetreden tijdens de 149 jaar Hindoestaanse Immigratie show te Ramcharan’s Playground. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!