Damaru en The Love Messengers klaar voor releases songs en tour

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Damaru dat de release van songs met videoclip gepland staan voor deze week.

“Vorig jaar heb ik mijn 35e verjaardag niet kunnen vieren vanwege een lockdown. Dit jaar wordt er wel een feestje gegeven. Daarnaast hoort het uitbrengen van nieuwe pokoe erbij. De opnames van de aankomende videoclips zijn al rond. Eén van songs draagt de titel, ‘Geld op de bank’.”

“Het is een nummer in samenwerking met de artiesten Otjeman van HMG en Keizer uit Nederland. Het is een reggae song waarin wij het hebben over het leven als een koning. Met andere woorden, hoe het leven eruit zou zien als wij een koning waren. Met The Love Messengers komt er een pokoe gezamenlijk met La Rouge en Gio uit Nederland. Damaru en The Love Messengers is zich ook aan het voorbereiden op een tour na drie jaar met Aptijt”, aldus de artiest.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!