Zangeres Graciëlla Scholtes’ videoclip te bewonderen op Times Square, New York

Zangeres Graciëlla uit Nederland heeft mooi nieuws voor haar fans en muziekliefhebbers. Zij is bekend onder haar artiestennaam Miisz Gracie (ze is half Hindoestaans en half Nederlands).

Als zangeres, model en miss heeft ze één van haar dromen kunnen waarmaken. De artieste is te bewonderen op één van de bekendste pleinen in New York, Times Square waar vele grote Hollywood sterren regelmatig gespot worden op de vele billboards die daar te zien zijn.

Miisz Gracie was op 28 mei de hele dag te zien op de  op de metersgrote billboard op Times Square. Op het billboard is haar videoclip ‘Haunting me like a ghost’ vertoond. Dat is de derde single van Miisz Gracie. Zij heeft zeker vijf songs met videoclips uitgebracht. 

“Ik was echt super verrast. Mijn muziek begeleider heeft dit voor mij waar gemaakt, want hij wilde mij hiermee verrassen en uiteraard mijn muziek internationaal promoten aangezien dat ook altijd al mijn droom was” vertelt Graciëlla Scholtes in en gesprek met Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!