KAW’ NA Splash in voorbereiding met heel veel entertainment

De organisatie K.G. Events heeft het evenement KAW’ NA Splash gepland voor zondag 3 juli. Dagblad Suriname verneemt vanuit de organisatie, dat Dj Archa, Gowtu Moni, O.G. Sensation en New Style en een verrassing uit Nederland het aanwezig publiek zullen entertainen. Verder staat er een Kimona contest op de agenda.

De organisatie kiest bewust om een concept met de kawina muziekstijl te hanteren. Kawina, kawna of kauna, is ontstaan onder invloed van de muziek- en dansvormen banja, laku en tuka en verwant aan Afrikaanse muziek, zo wordt vermeld in bronnen. De markt is volgens K.G. Events al een hele tijd overspoeld met buitenlandse muziek. Ook op evenementen is dat vaak het geval. Het gros van het publiek geniet graag van wat culturele muziek.

K.G. Events wil niet alleen pret maken, maar ook geweldige herinneringen. De organisatie verwelkomt u allen graag aan de Burenstraat # 61.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!