Little Miss Charming Amazing Star 2022 Raysa Etnel

De 10-jarige Surinaamse Raysa Etnel is bekroond tot Little Miss Charming Amazing Star. Dagblad Suriname heeft vanuit de organisatie, Little Charming Amazing Star, vernomen dat het een geslaagde eerste editie is geweest van Little Miss Charming Amazing Star. Raysa Etnel is de winnares en heeft de subtitel Little Miss Best Introduction ook in de wacht gesleept.

De andere deelnemers, die ook met een prijs naar huis zijn gegaan op deze avond zijn Lisa Nojodkromo, zij verkreeg ook de subtitel Little Miss Best Talent, Anoeradha Kanavan, Sonakshie Parmessar, Anisha Narain en Chinara Zorgvol. De subtitel voor Little Miss Best interview is naar Anisha Narain gegaan en Nadé en Anoeradha hebben de subtitel Little Miss Effort in de wacht gesleept. Asti Ramadhin is de Little Miss Friendly. De subtitel Little Miss Special is gegaan naar ízreël, Clifferé-Joy, Maré-Jéan en Brown.

De officiële prijsuitreiking zal binnenkort plaatsvinden. Ook zal de winnares evenementen mogen gaan bijwonen, sociaal projecten uitvoeren en een photoshoot doen, zegt Marvin Halden, de oprichter en trainer, in gesprek met Dagblad Suriname.

10-jarige Raysa Etnel

Raysa Etnel is geboren op 25 oktober 2011 en is leerlinge van de St. Gertrudisschool. Ze heeft de trainingen als heel leuk ervaren, en legt nadruk op het feit, dat Marvin Halden, de oprichter en trainer, op een heel mooie manier te werk is gegaan en dat zij samen kon trainen en spelen met de andere deelnemers. Ze vindt het leuk om de titel te dragen en is bewust van het feit dat zij nu veel meer mensen zal leren kennen. Ook heeft zij genoten om te mogen poseren en van het feit dat zij alle vragen kon beantwoorden. Zij heeft als hobby’s  tekenen, lezen en dansen, aldus de winnares in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!