Winston Adaba nieuwe voorzitter BEP Jongerenraad

Op de BEP-structurenvergadering van zaterdag 4 juni in het nieuwe partijcentrum aan de Ephraimszegenweg, onder auspiciën van het hoofdbestuur van de BEP, is Winston Adaba uitverkoren tot de nieuwe voorzitter van de BEP Jongerenraad. Hij neemt de plaats in van Valdano Cadogan, zo meldt de BEP woensdag 8 juni.

De BEP-structuren waren ook bijeen om de zogeheten Nieuwe BEP te sanctioneren, de nieuwe weg die de BEP voornemens is te bewandelen; dit na grondige evaluatie en analyse van de verkiezingsuitslag van 25 mei 2020, en de in 2021 uitgevoerde doorlichting van de partijstructuren en algemene organisatie van de partij. 

Het functioneren van de partij anno 2022 tot aan de volgende verkiezingen in 2025 zal staan in het licht van het brengen van de partij naar de kiezers, het samenwerken met de andere organisaties en het aangaan van maatschappelijke discussies.

De zogeheten nieuwe BEP, zet in op groei naar een nationale politieke partij.  De partij jongeren onder leiding van Winston Adaba zullen daarbij een hoofdrol vervullen, zoals werd aangekondigd door voorzitter Ronny Asabina en bevestigd door de nieuwe jongerenleider Winston Adaba. Adaba heeft aangegeven dat er landelijk op jongeren gerichte activiteiten, van sport & spel tot lezingen, educatie, stimulering jong ondernemerschap, voorlichtingsactiviteiten en mediaprogramma’s in hoog tempo ter hand zullen worden genomen en waar nodig geïnitieerd of uitgebreid. 

Alvast zullen BEP-jongeren eind juni deelnemen aan de wandelmars Prodowaka, die in Moengo gehouden wordt.  De nieuwe weg van de BEP moet resulteren in meer stemmen en meer zetels voor de partij, zodat de belangen van de Surinaamse burgers beter behartigd kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!