Geslaagde première nieuw toneelstuk van Mastana Khelarie

De toneelgroep Mastana Khelarie heeft een geslaagde première van hun nieuwste toneelstuk opgevoerd in Mata Gauri. Dagblad Suriname heeft vernomen, dat het een uitverkochte voorstelling is geweest. De organisatie lag in handen van Real Life Entertainment en Mastana Khelarie.

Shantoesha Gonesh-Chaube en Aakash Ramdin hebben de rol van Mc ingevuld op 4 juni. Elke lid van de toneelgroep heeft zich ingezet en gezamenlijk hebben zij een spectaculair optreden weggeven. De leden van de toneelroep zijn, Rakesh Meghoe, Urmila Jangbahadoer, Khajal Ramharakh, Suradj Sital, Shivani Jangali, Aswin Hindori, Rageni Biharie, Maitri Matabadal en Amiet Choenni.

De avond begon met een dansoptreden en werd vervolgd met de presentatie van het toneelstuk “Damadwa Sexy Aur Saswa Flexy”. Shantoesha Gonesh-Chaube is de voorzitter van Mastana Khelarie.

Het toneelstuk is op papier gezet door Amit Choennie. Het toneelstuk geeft als boodschap mee dat niet elke relatie gezond is en dat het belangrijk is om onderling een goede verstandhouding te hebben. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!