‘Bigi Boy’ Rozenstruik verliest binnen 3 minuten met technisch ko van Russische reus Volkov

‘Bigi Boy’ Jairzinho Rozenstruik (34) was zaterdagavond 4 juni in de Amerikaanse ‘gokstad’ Las Vegas niet te spreken over de arbitrage. De MMA-vechter verloor op technische knock-out van de Rus Alexander Volkov (33). Maar, volgens Rozenstruik had hij best verder gekund en trok hij de beslissing van de arbitrage in twijfel. 

Het gevecht van de UFC-zwaargewicht werd binnen drie minuten afgebroken. Rozenstruik moest in de eerste ronde behoorlijke klappen en stoten incasseren van de 2 meter en 1 centimeter lange Rus, waarna scheidsrechter Herb Dean het wel genoeg vond. Tot grote onvrede van een zwaar teleurgestelde ‘Bigi Boy’, zo liet hij ook na het gevecht via zijn Twitter-account weten:

De nederlaag van ‘Bigi Boy’ was zijn vierde in de UFC en zijn tweede op rij. Rozenstruik verloor vorig jaar op punten van de Amerikaan Curtis Blaydes. 

Rozenstruik stond voor het gevecht tegen Volkov achtste in de zwaargewicht divisie, maar zakt nu waarschijnlijk een paar plaatsen.

Hij laat de wereld dit via zijn Facebook-pagina weten:

error: Kopiëren mag niet!