Ondanks zware regens en wateroverlast besteedt NKC Instituut aandacht aan de NKC sterretjes

Vanwege de zware regens en wateroverlast, was het NKC Instituut (filiaal Noord en Zuid) donderdag 2 juni genoodzaakt haar deuren dicht te houden. Het erf, kantoorruimte, klaslokalen en toiletten waren onder andere onder water gelopen. De leerkrachten van zowel filiaal Noord als Zuid hebben zich in de loop van de dag ingespannen om alles weer schoon te krijgen.

“Wij verwachten, indien het weer mooi blijft, alle NKC sterretjes weer vrijdag op school”, zegt de directrice van het instituut, Nancy Nathoenie.

Ondanks de situatie, was het toch geen verloren schooldag voor de leerlingen. Via de groepsapp hebben zij taal- en rekenwerk meegekregen van de leerkrachten. Ook is er een leuke video voor de kinderen gestuurd als ontspanning. 

“Ondanks de regen en wateroverlast besteedt het NKC toch aandacht aan het onderwijs van de NKC sterretjes”, aldus Nathoenie.

SK

error: Kopiëren mag niet!