Miss India Worldwide Suriname 2022 gekroond

Sheesha Sahibdin is zondag 29 mei gekroond tot de nieuwe Miss India Worldwide Suriname 2022. Dit gebeurde tijdens neen kleurrijke finale show in de Roeli’s Event Venue na een intensief traject van 12 trainingsweken.

In de categorie Miss Teen India Worldwide Suriname is Chiquita Malaha als winnaar uit de bus gekomen. Het programma begon met een openingsact van alle missen. Vervolgens lieten de missen zien wat zij hadden voorbereid tijdens de saree ronde, talentenronde, Indian wear en tot slot de galaronde. “Ik ben trots op alle contestanten. Zij hebben een prachtige show neergezet”, zegt Gietanjali Thakoer, director van Miss India Worldwide Suriname.

Voor Chiquita Malaha, winnares Miss Teen India Worldwide Suriname 2022, is het een eer om als eerste miss gekroond te worden in deze categorie. De spanning begon toe te nemen bij de bekendmaking van de top vijf. Na de vragenronde trok de jury zich terug om de top drie te kiezen. 

De volledige uitslag ziet er als volgt uit:

1. Miss India Worldwide Suriname 2022: Sheesha Sahibdin

2. First Runner Up: Shaminy Ragoebier

3. Second Runner Up: Kirtie Sewgolam

4. Third Runner Up: Shaira Bahadoer

5. Fourth Runner Up: Izania Leakat

Subtitels:

1. Miss Photogenic: Shivrani Kalloemisier

2. Miss Talent: Sheesha Sahibdin

3. Miss Congeniality: Tashina Ramsamoedjsingh

De volledige uitslag in de categorie Miss Teen India Worldwide Suriname ziet er als volgt uit1. Miss Teen India Worldwide Suriname 2022: Chiquita Malaha

2. First Runner Up: Noraisha Mahabali

3. Second Runner Up: Shreya Mathoera

Subtitels:

1. Miss Photogenic: Deviya Bharose

2. Miss Talent: Chiquita Malaha

Na zo’n twee jaren, vanwege de Covid-19-pandemie, heeft de finale show plaatsgevonden. De nieuwe Miss zal Suriname in juni vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide verkiezingen in New York.

Het doel van de Miss India Worldwide Suriname verkiezing is om een platform te creëren voor dames van Hindoestaanse afkomst die middels het uitdragen van de culturele waarden als voorbeeld dienen voor de gemeenschap. In totaal hebben tien missen meegedaan aan Miss India Worldwide Suriname 2022 en zeven in de categorie Miss Teen India Worldwide Suriname 2022.

error: Kopiëren mag niet!