5e editie expositie “Kala Ka Anubhav” staat voor de deur

Suriname Hindi Parishad en Gallery Singh zijn klaar voor de 5e editie van de expositie “Kala Ka Anubhav”. Dagblad Suriname verneemt, dat het om een 3-daags expositie gaat. Het geheel is georganiseerd in het kader van 149 jaar Hindoestaanse Immigratie en 45 jaar bestaan van Suriname Hindi Parishad.

De kunstenaars George Ramjiawansingh, Vasanti Ramjiawansingh, Anand Dwarka  en Kavita Sewanth hebben zich voorbereid en schilderijen beschikbaar gesteld voor de expositie. Kunstenaar George Ramjiawansingh vertelt in een gesprek, dat het een expositie is met demonstratie en workshop. Er zal ook een hoekje opgezet worden met kunstwerken en uitleg over het begrip Koelie. “Veel wil ik niet kwijt maar er is heel wat te bewonderen dus komt u met zijn allen”, aldus George Ramjiawansingh. 

Het is een expositie vanuit de zaal van Hindi Parishad, gevestigd aan de Hindilaan met als doel om het historisch dag te gedenken en aan cultuurbehoud te doen, hindoestaanse cultuur te belichten door middel van kunst.

De 5e editie van de expositie “Kala Ka Anubhav” kan bezichtigd worden op 4, 5 en 6 juni. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!