With Love Fruitdecoration verzorgt populaire cocktail workshops

Angela Zorg-Landveld, CEO, founder en trainer van ‘With Love Fruitdecoration’, verzorgt al 4 jaar verschillende workshops, waaronder ‘cocktails’ één van de populairste is. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Landveld, wat haar ertoe heeft aangezet om van start te gaan met de workshops. 

“De grootste motivator hierachter is geweest, God op de eerste plaats die mij heeft doen geboren met heel veel talenten, mijn ex-coach Nancy Pierau en mijn eerste buitenlandse trainer die het fundament van cocktails aan me leerde in liefde en geduld. Verder is het aangeboren talent om kennis over te dragen. Daarnaast heb ik mezelf laten bijscholen te IHTC.” Landveld is verder van mening, dat mensen meer dan ooit tevoren, meer dan één inkomstenbron moeten creëren om te overleven.

Aan de cocktail workshops mogen personen vanaf 18 jaar meedoen. Voor de overige workshops zijn er groepen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De workshops worden op maat verzorgd met de bedoeling dat de deelnemers daarna in staat zijn zelfstandig een business te starten, zegt Landveld.

“Tijdens onze workshops leren de mensen van bar technieken tot zelfstandig cocktails maken, creëren en bottelen. De meeste mensen starten daarna hun eigen cocktail bar. Weer een andere groep brengt dan een extra product bij in hun bestaande onderneming. Anderen doen het om thuis zelf te genieten van cocktails.”

Wat betreft de feedback geeft Landveld aan, dat de foto’s en reacties op de Facebook-pagina “With Love Fruitdecoration” voor zichzelf spreken. “Het gaat van mond tot mond en zo hebben we wekelijks workshops. De meeste participanten komen ook terug om andere workshops te volgen. Het prettigste vind ik, dat mensen van het binnenland, verschillende districten en landen speciaal bij ons workshops komen volgen. Zo ontstaan er ondernemingen in het binnenland en districten. Verder maken ook de populaire bars in ons land gebruik van onze kennis en cocktail menukaarten.”

Landveld zegt tot slot, dat een van de toekomstplannen vooral is om ook in het binnenland de workshops te verzorgen. De andere plannen houden zij voor nu nog geheim. 

SK

error: Kopiëren mag niet!