Creatieve leerkracht loopt op blikken tijdens wateroverlast op school

Recentelijk worden scholen in Paramaribo en andere districten ook geteisterd door wateroverlast. Dit vormt een belemmering voor het onderwijsproces. Maar, ondanks de regen lieten sommige leerkrachten zich niet weerhouden om les te geven. 

Op social media is een creatieve leerkracht te zien die op blikken met daaraan touwtjes vastgemaakt, door het water op de gang loopt. De leerkracht werd door velen geprezen voor haar creativiteit. Maar, anderen wezen ook op het gevaar hiervan en adviseerden haar om liever laarzen te gebruiken. 

Inmiddels heeft het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur bekendgemaakt dat de scholen die ondergelopen zijn per direct moeten sluiten, om de kinderen zo te beschermen tegen allerlei ziektes door vies water. 

SK

error: Kopiëren mag niet!