Stichting Zoutkorrel gaat binnenkort van start met training voor ouders/opvoeders

Stichting Zoutkorrel zal iedere zaterdag van 11 juni tot en met 16 juli een training verzorgen aan ouders, leerkrachten, leidsters van kinderdagverblijven en alle mensen die in het dagelijks leven belast zijn met het opvoeden van kinderen. 

“Opvoeden is en blijft steeds weer een uitdaging, omdat onze kinderen op de wereld komen zonder ‘bijsluiter’. De directe betrokkenen waar het kind opgroeit, zijn enorm belangrijk voor de vorming van het kind. Het doel van deze training is om de mensen tools en vaardigheden aan te reiken met betrekking tot opvoedvaardigheden, maar ook dat zij onderling van gedachten kunnen wisselen welke bijdrage zij leveren in het opvoeden”, aldus Stichting Zoutkorrel.

De training zal vanuit een Christelijk bijbels perspectief gepresenteerd worden. De registratie is inmiddels gestart en maximaal 20 personen kunnen aan de training deelnemen.

SK

error: Kopiëren mag niet!